mandag 19. desember 2011

Familien ankommer Curitiba

For to dager siden fikk de to småvimsete jentene endelig sendt inn oppgaven sin til Hald. Den hadde hengt over de som en forbannelse og fulgt de hvor enn de gikk. 23 smertefulle, lærerrike og vanskelige sider var skrevet inn på pcn, intervjuene unnagjort og de var klare for å få livet sitt tilbake. Sommeren hadde endelig ankommet Curitiba, ferien kunne starte og familien Lia Nordmoen var på vei. Til og med julestemingen begynte å komme krypende. Det ble 19 Desember, og det ville si det var tid for 4 nye nordmenn å sette sine ben på brasiliansk jord. 

Etter en lang og innholdsrik reise, ankom de 4 svette og trøtte nordmennene Curitiba. Det ble et tårevått gjennsyn på flyplassen, der de nå så rutta jentene ventet i spenning med sine flotte fotballdrakter og en meget kreativ plakat. Bil ble det også på de, så far måtte ta til mot og begi seg ut på de dyriske veiene. Dagen gikk til innsjekking på hotell, litt sightsing, opplæring av standard ord som "takk", "vær så snill" osv og middagsbesøk hos den nå "gamle" verts familien. Livet var egentlig ganske ok!

De neste ukene skal da gå til en etterlengtet jule/sommerferie! Vise familien Curitiba, være turister, kvalitetstid, mat, mat, mat, tur til vakre Floranapolis og nydelige strender og selvfølgelig jul! Så jeg melder herved bloggpause frem til 2012 og ønsker alle en fantastisk jul og et ekstraordinært nyttår. 

Desejo a todos um Feliz Natal e um Feliz Ano Novo!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar