Etter en dag med oppkast, har jeg ikke hatt noe mer mageproblemer (bank i bordet). Det tar litt tid å vende seg til anderledes mat selvfølgelig, men hittil ingen drastiske følger. Det mest uvante er at det ofte er lang tid mellom hvert "ordentlig" måltid, men det begynner å bli en vane nå. Jeg har gått ned 2 kg siden jeg kom hit, så litt forandring i matveien er det jo.
En vanlig mattdag for meg:
09:00 - Forokost; To brødskiver med ost og skinke (f.eks)
12:30 - 13:00 Lunsj; (Det største måltidet) Kjøtt og salat (kanskje ris og en sjenden gang bønner)
15:00 - Et eple og en banan
21:00 - Middag; En smoothie og en sandwitch/salat/frukt/yoghurt
En typisk brasiliansk familie heller nok mer i en "søt" retning, se link: Mat i Brasil
Kjøtt, to forskjellige rissorter, bønner og grønnsaker
Brasilianere er hekta på barbecue og har gjerne 6-7 forskjellige kjøttvarianter
spendene
SvarSlett